Polis ekipleri çalışmalara başladı

Salihli’de bir kağıt toplayıcısı, çöpleri karıştırdığı sırada bebek cesedi buldu. Olay yerine ihbar üzerine polis ekipleri gelirken, bebeğin cansız bedeni ise İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Sağlık Mahallesi’nde, kan donduran bir olay yaşandı. Yüksel Özdemir Caddesi’ndeki bir kağıt toplayıcısı, çöp konteynerini karıştıdığı sırada battaniyeye sarılı bebek cesedi buldu. Kağıt toplayıcısının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çöp konteynerinin içerisinde buldukları bebek cesediyle ilgili delil araştırması yaptı.

Ceset morga kaldırıldı

Araştırmalar sonucunda bebeğin yeni doğduğu ve cinsiyetinin de kız olduğu belirlendi. İncelemelerin ardından ceset, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri çalışmalara başladı

DHA’nın haberine göre; çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. KAYNAK ENSONHABER

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Beige Simple Photo Fashion Youtube Thumbnail 2022 06 15T151235.217 Polis ekipleri çalışmalara başladı için yorumda bulun

    Polis ekipleri çalışmalara başladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Polis ekipleri çalışmalara başladı için ilk yorumu yapabilirsin.