Antalya’nın Serik ilçesindeki bir lisede sınıftaki öğrencinin Kur’an-ı Kerim’i havaya atıp tekmeyle savurması büyük tepki çekti. Vatandaşların tepkisini çeken ve sosyal medyada gündem olan olay sonrası Kuran-ı Kerim’e tekme atan öğrenci yakalandı mı, tutuklandı mı araştırıldı.

Antalya’daki bir lisede gençlerin Kur’an-ı Kerim’e tekme atması, büyük tepki çekti. Olayın ardından öğrenciler disipline sevk edildi.Tepki toplayan olay sonrası Kuran-ı Kerim’e tekme atan öğrenci yakalandı mı, tutuklandı mı, merak edildi.

KURAN-I KERİM’E TEKME ATAN ÖĞRENCİ YAKALANDI MI, TUTUKLANDI MI?

Valilik tarafından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bazı basın/yayın organlarında ve sosyal medyada yer alan “Serik’te Kuran-ı Kerim’e Tekme Atıldı” başlıklı haberler ve paylaşımlar üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. İlimiz Serik Atatürk Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin Kuran-ı Kerim’e tekme atmaları sonucu başlatılan çok yönlü soruşturma neticesinde öğrencilerin kimlikleri tespit edilmiş, Cumhuriyet Savcılığınca işlemlere başlanmış ve adli süreç devam etmektedir. İdari olarak ise; öğrencilerle ilgili disiplin işlemleri başlatılmış, konuyla ilgili inceleme/soruşturma yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce Eğitim Müfettişi görevlendirilmiştir”

KAYNAK HABERLER

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. dfbdfbdfbdfb için yorumda bulun

    için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak için ilk yorumu yapabilirsin.