Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, menajerliğini de yapan reklamcı Tolga Akış’la 3 yıllık beraberliğin ardından 7 Temmuz 2021’de Çeşme’de evlenmişti. Ünlü çiftten kötü haber geldi.

1 yıl sürmedi

Boşanma kararı aldıktan sonra Levent’teki evden ayrılan ve kendine Ulus’ta yeni bir daire kiralayan Bastık kendine yeni bir hayat kurdu.

Anlaşmalı boşanamıyorlar

Evliliklerinde 1 yılı doldurmadıkları için kanunen anlaşmalı boşanma davası açamayan çiftin, mahkemeye temmuz ayında başvuracağı öğrenildi.

Boşanma iddiasını doğrulayan Tolga Akış, evlilik birliğini yürütemediklerini, ancak aralarında bir sorun olmadığını söyledi:

“Evet boşanıyoruz”

Evet, iddia doğru. Biz boşanma kararını bir süre önce almıştık ama evden yeni taşındı. Aramızda dargınlık, küskünlük yok. Husumet asla yok. Evlilik herkesin kaldırabileceği bir şey olmayabilir. Benim hayatta en yakın arkadaşım Zeynep. Onun en yakın arkadaşı da benim. Birlikte çalışmaya devam ediyoruz, iki günde bir buluşuyoruz. Geleceğe yönelik planlarımız da var. Biz bambaşka bir bağ yaşıyoruz. Eş olmanın ötesinde bir ilişkimiz var.”

“Zeynep benim ailem”

Tolga Akış, boşanmaya ihanetin mi yol açtığı sorusunu şöyle yanıtladı: “Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno’cuğum…

“İhanet yok” dedi

Biz evlilik işini kıvıramadık. Hiç aramız bozulmasın, tartışmayalım dedik. Mutlaka ihanet yüzünden bittiğini söyleyenler olacaktır. Ama benden de Zeynep’ten de öyle bir şey çıkmaz.”

“Şekil değiştiriyoruz”

Zeynep Bastık da sosyal medya hesabı Instagram’dan boşanma haberlerini doğruladı. Bastık , ” Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz” dedi.

Edis’le dansı çok konuşulmuştu

Ünlü şarkıcı Edis ile meslektaşı Zeynep Bastık’ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan dans videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Sarmaş dolaş dans eden iki şarkıcı çok konuşulmuş ve Bastık’ın eşinin de bu videoya sessiz kalması eleştirilmişti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Beige Simple Photo Fashion Youtube Thumbnail 91 için yorumda bulun

    için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak için ilk yorumu yapabilirsin.